Wojcieszak, Paweł Redakcja.
Tytuł
Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Objętość
414, [2] s., [1] k. tabl. :
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia przemysłowa
Przemysł rolno-spożywczy mikrobiologia.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
245
%a Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
%c 1958.
300
%a 414, [2] s., [1] k. tabl. :
%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
521
%a Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x mikrobiologia.
700
%a Wojcieszak, Paweł
%e Redakcja.